Халтар арвайг хуурч тээрэмдэж замбааг гаргаж авна. Замбаан гурилыг хярманд хийж, шар тос орхино. Халтар арвайн замбааг ингэж хэрэглэх нь нэг ёсны хоолны хэрэгцээг хангана. Эх сурвалж: “Уламжлалт Монгол хоолны 99 жор ном”-оос

 20 min

  1. 1

    Хярмыг чанана.

  2. 2

    Хярмандаа шар тос хийж хайлуулна.

  3. 3

    Арвайн гурилыг элсэн чихэртэй хольж багсраад аяганд хийж голд нь хонхор үүсгэнэ.

  4. 4

    Шар тостой халуун хярмыг аягатай арвайн гурилны хонхорт хийж, амны халбагаар гаднаас нь дотогшлох чиглэлээр хольж зуурч бэлэн болгоно.

  5. 5

Эх сурвалж: 1000 жор.мн

By updown

Хариулт үлдээнэ үү

Таны имэйл хаягийг нийтлэхгүй. Шаардлагатай талбаруудыг * гэж тэмдэглэсэн