Өмнөд Африкийн “Gourmet Grubb” компани жоомноос гаргаж авсан “Этно сүү”-г худалдаалж эхэлжээ. Энэ сүү нь уургийн агууламж маш өндөр, төмөр, цайр, кальцаар баялаг, амино хүчлээр дүүрэн гэнэ. Сүүг “Diploptera punctata” гэх Номхон Далайн арлуудад олноороо амьдардаг жоомноос гарган авч байгаа аж. Компанийн зүгээс шавьжнаас гаргаж авсан сүүг хэрэглэхэд ямар ч асуудалгүй гэж мэдээлж байгаа ч шүүмжлэгчид олон байна.
3 comments
заа жоомны сүү ууж дээ
ёо ёо! хүн гээч янз янзын юм үзэх нь энэ дээ хө
арай ч дээ адгийн жоомны сүү уухдаа миний монгол хүрээгүй МИНИЙ МОНГОЛ ТЭНГЭР ЗАЯАТ АРД ТҮМЭН БИЛЭЭ