Ажлын байранд:
• Ажилчид амны хаалт зүүх
• Сандал, буйданг 1,5-2,0 метрийн зайтай байрлуулах
• Хайч, сэнс, сам зэрэг багаж хэрэгслийг үйлчилгээ бүрийн дараа цэвэрлэж, халдваргүйжүүлэх
• Алчуур, нөмрөг, цагаан хэрэглэл зэргийг угаах, индүүдэх, наранд хатаах
• Спиртэн суурьтай гар халдваргүйжүүлэгч байршуулах
• Ариун цэврийн өрөөнд гарын саван, хуурай сальфетка байршуулах
• Дулааны улиралд салхивч, цонхыг байнга нээлттэй байлгаж агаар сэлгэлт хийх
• Хүлээлгийн танхимд зай барих тэмдэглээ хийх
• Урьдчилан сэргийлэх санамж, зөвлөмжийг ил тод байршуулах
• 1 л усанд 0,25мл белизна хийж шал, тавцан, сандал, хаалганы бариул зэрэг хатуу гадаргууг арчих
• 00-г тогтмол цэвэрлэх
Үйлчилгээ үзүүлэхэд:
• Утас болон цахимаар цаг өгөх
• Биеийн халуун үзэх
• Амны хаалт зүүх
• Тос, вакс, түрхлэг зэргийг жижиглэн савлаж 1 удаагийн халбагаар таслан авч хэрэглэх. Үлдэгдлийг буцааж хийхгүй, өөр хүнд хэрэглэхгүй байх
• Төлбөр, тооцоог цахимаар хийх
• Гар халдваргүйжүүлэгч байршуулах
• Хог хаягдлыг уутанд хийж амыг сайтар боож хаях