Испани үндэсний энэхүү хоол нь монгол хуушууртай адил бөгөөд үүнийг ихэвчлэн шарах шүүгээнд болон тосонд шарж болгодог.

Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл
Орц:

Гурил – 320гр
Масло – 150гр
Өндөг – 1ш
Давс – 1/2 ц.х
Ус – 1/2 аяга
Үхрийн мах – 500 гр
Сонгино – 1ш
Сармис – 3 хумс
Орегано – 1 х.х
Зира – 2 ц.х
Чанасан өндөг – 2
Үзэм – 1/4 аяга
Ногоон сонгино
Яншуй

​Хийх заавар:
1. Гурилаа масло, давс, өндөг, устайгаа зуурч хөргөгчинд амраана.
2. Махаа амтлагч, сонгино, сармис, орегано, зира, давс, перцээр хуурч болгоод, галаа унтрааж хөргөнө.
3. Шарах шүүгээгээ 200С-д урьдчилан халаана.
4. Гурилаа хуушуурны гурилаас 2 дахин зузаан илдэнэ.
5. Махаа хийгээд амсарыг битүүлж чимхэнэ.
6. Өндгөөр арчаад, 20 минут шарах шүүгээнд шарна.
7. Хүссэн соусандаа дүрж иднэ.

Хоолны бусад жорыг:
Youtube: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Facebook: Home Cook – Гэртээ Тогооч
Instagram: Home Cook – Гэртээ Тогооч

 

Эх сурвалж: Гэртээ Тогооч /Цахим хуудас/

By updown.mn

Мэдээний админ

Хариулт үлдээнэ үү

Таны имэйл хаягийг нийтлэхгүй. Шаардлагатай талбаруудыг * гэж тэмдэглэсэн