2021-06-10 10:301min00

Хүнс хоолны аюулгүй байдлыг хангах зарчим 

te

Хоол хүнсийг гүйцэд чана: Чаналтыг гүйцэт чанаж явуулснаар бүх аюултай бичил биетүүд устдаг. Хоол хүнсийг 70-аас багагүй хэмд чанаж хэрэглэх нь хамгийн аюулгүй байдаг.

Тахиа. шувууны махыг шүүс гарахгүй болтол нь гүйцэт чана: Болж өгвөл термометр ашиглан тахиа, шувууны махны гүний хэмийг үзэж гүйцэт болгож хэрэглэ.

Хэрэв хоол хүнсээ богино долгионы зууханд халаах бол зориулалтын сав ашиглан гүйцэт халааж хэрэглэх.

Сэтгэгдэл бичих

Цахим шуудан нийтлэгдэхгүй