Гурвалжин будааг түүхийгээр нь тарганд хийж, өлөн элгэн дээрээ уувал бие цэвэрлэгдэж, жин хасдаг байна.
Дээрээс нь нойр булчирхай болон элгэнд сайн нөлөө үзүүлдэг юм. Гэхдээ та түүхий гэдэг үгнээс битгий айгаарай. Та гурвалжин будаагаа хэрэглэхийн өмнө дэвтээгээд хэрэглэхэд л хангалттай юм. Гурвалжин будаа түүхий байсан ч, болсноосоо дутуугүй сайхан амттай байдаг байна. Бүр илүү ч амттай санагдаж мэдэх юм шүү. Та заавал туршиж үзээрэй.
1.Хэрхэн бэлдэх вэ?
Ийм маягаар өглөөний цай уувал хэдэн долоо хоногийн дараанаас танд үр дүн нь мэдэгдэж, элэг болон бүхий л бие махбодь цэвэрлэгдэх юм. Ингээд өглөөний цайгаа хэрхэн хийхийг мэдэж авцгаая.
Танд дараах зүйлс хэрэг болно.
2.Халбага гурвалжин будаа
200 гр тараг
Эхлээд та гурвалжин будаагаа угааж, хатаана. Үүнийгээ аяганд хийж, дээрээс нь таргаа хийгээрэй. Ингээд аягаа таглаж унтана. Харин маргааш өглөө нь таны шидэт өглөөний зоог идэхэд бэлэн болсон байх юм.
Хэрхэн бэлдэх вэ?
Энэ зоог салахын аргагүй амттай гэдэгт та бүрэн итгэж болно. Гэхдээ үл ялиг сул амттай санагдаж байвал гоньд, куркума нэмж хийж болох юм. Мөн самар, овъёос, гадил, алим болон зөгийн бал идэхэд буруудахгүй. Та энэ маягаар өглөө бүр хооллоод байвал хоёр долоо хоногийн дараа гэхэд элэг тань цэвэршиж, эрч хүчийг мэдрэх болно.
Жин хасах
Мөн таны илүүдэл өөхийг шатааж, гэдэс цэвэрлэх ашиг тустай ажээ.