Эдгээр 8 бүтээгдэхүүнийг та хооронд нь зохицуулж хэрэглэснээр эрүүлээр турах боломжтой.
Ногоо+Өндөг /Өөхөн давхаргад давхар цохилт болдог/
Тахианы мах+Халуун чинжүү /Хэрэглэсэн бүх илчлэг энерги болон хувирдаг/
Шош+Эрдэнэ шиш /Жин бууруулж, хоолны шингэцийг сайжруулдаг/
Ногоон цай+Нимбэгний шүүс /Катехин илүү сайн шингэдэг/
Яргай загас+Спаржа /Биеэс илүүдэл усыг гадагшлуулдаг/
Бүйлсний самар+Тараг /Кальци, Е аминдэмийг сайн шингээдэг/
Авокадо+Бууцай /Бараг бүх төрлийн амин дэм, бичил элементүүдийг агуулдаг/
Туна загас+Цагаан гаа /Өөхөн давхарга үүсэхээс хамгаалж, бодисын солилцоог сайжруулдаг/
Харин эдгээр бүтээгдэхүүнийг хамт хэрэглэхээс зайлсхийгээрэй.
Уураг (мах, загас, өндөг)+Нүүрс ус (талх, будаа, төмс)
Нүүрс ус (талх, будаа, төмс)+Исгэлэн бүтээгдэхүүн (нимбэг, алим, улаан лооль)
Уураг (мах, загас өндөг)+Цардуул, бусад уураг