Дүүрэг бүрийн нэг сургуулийн хоол үйлдвэрлэлийн орчинг иж бүрэн шинэчлэхээр судалж байна

БШУЯ, БНСУ-ын Олон Улсын Хамтын Ажиллагааны байгууллага /KOICA/-тай хамтран “Монгол Улсын ерөнхий боловсролын сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний орчныг сайжруулах, чадавхыг бэхжүүлэх” төслийг 2022-2025 онд хэрэгжүүлэх гэж байна.
Төслийн хүрээнд 2 том зорилтыг дэвшүүлсэн.
Үүнд:


Дүүрэг болгоноос сонгогдсон ЕБС-иудад КОЙКА-гаас томилогдсон судалгааны баг 3 сарын 14-нөөс 24-ний хооронд ажиллаж, санал дүгнэлтээ боловсруулж байна.
Төслийн үр дүнд


