Хоол хүнсийг гүйцэд чана: Чаналтыг гүйцэт чанаж явуулснаар бүх аюултай бичил биетүүд устдаг. Хоол хүнсийг 70-аас багагүй хэмд чанаж хэрэглэх нь хамгийн аюулгүй байдаг.

Тахиа. шувууны махыг шүүс гарахгүй болтол нь гүйцэт чана: Болж өгвөл термометр ашиглан тахиа, шувууны махны гүний хэмийг үзэж гүйцэт болгож хэрэглэ.

Хэрэв хоол хүнсээ богино долгионы зууханд халаах бол зориулалтын сав ашиглан гүйцэт халааж хэрэглэх.

By updown

Хариулт үлдээнэ үү

Таны имэйл хаягийг нийтлэхгүй. Шаардлагатай талбаруудыг * гэж тэмдэглэсэн