Амралт, аялалд явах гээд шорлогны махаа яаж амтлахаа шийдээгүй байгаа бол энэ жорыг туршаад үзээрэй. Зөөлөн, шүүслэг мах дарах аргыг хүргэж байна. (Порц: 5)

Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл

Орц:

  • Үхрийн мах – 1кг
  • Оливын тос – 1/4 аяга
  • Ворстер соус – 1/4 аяга (Hannu дэлгүүрт бий) Соя
  • соус – 3 х.х
  • Лимоны шүүс – 1 х.х
  • Сармис – 3 хумс
  • Бор сахар – 2 ц.х
  • Хар перц – 2 ц.х

Хийх заавар:
1. Орцуудаа махтайгаа сайтар холино.
2. Уутанд хийгээд эсвэл савтай нь хөргөгчинд багадаа нэг хоног ихдээ 3 хоног хүртэл дарна.
3. Ингээд махаа шарж идэхэд бэлэн.

Жич: Лимоны шүүс, вэнигер зэрэг хүчиллэг шингэнүүд махыг задалж, маш зөөлөн болгодог тул заавал хэрэглээрэй.

Хоолны бусад жоруудыгHome Cook – Гэртээ Тогооч

By updown.mn

Мэдээний админ

Хариулт үлдээнэ үү

Таны имэйл хаягийг нийтлэхгүй. Шаардлагатай талбаруудыг * гэж тэмдэглэсэн